0649141705 info@melaskin.nl

Laserthertapie

Laserthertapie

Aerolase laserbehandelingen bij Melaskin
De nieuwste technologie voor een stralende en gezonde huid.

Wat is Aerolase?

Bij Melaskin zijn we trots om het feit dat wij de innovatieve Aerolase Neo Elite laser kunnen aanbieden. Deze geavanceerde laser is door de FDA goedgekeurd en biedt een veilige en effectieve oplossing voor verschillende huidproblemen, zoals acne, pigmentvlekken, rosacea en ongewenste haargroei. De Aerolase Neo Elite is ook de enige laser die veilig toegepast mag worden op actieve acne, wat een doorbraak betekent voor mensen met dit vaak terugkerende huidprobleem.

Veilig voor de donkere huid

Een van de unieke eigenschappen van de Aerolase Neo Elite is dat deze technologie uitermate veilig is voor de donkere huid, iets wat bij veel andere lasersystemen een uitdaging kan zijn. Traditionele lasers werken vaak door pigment in de huid aan te spreken, wat kan leiden tot verbranding, hyperpigmentatie of littekens, vooral bij mensen met een donkere huid. Aerolase Neo Elite gebruikt echter een korte golflengte en ultrakorte pulsen, waardoor de energie diep in de huid wordt afgeleverd zonder de oppervlaktelagen van de huid te beschadigen. Hierdoor is het risico op complicaties minimaal, ongeacht de huidskleur.

Hoe werkt de Aerolase?

De Aerolase Neo Elite laser werkt met krachtige, maar zachte pulsen die diep in de huid dringen zonder het huidoppervlak te beschadigen. Dit maakt het mogelijk om uiteenlopende huidproblemen aan te pakken, zoals ontstekingen, bacteriën, pigmentatie en zelfs ongewenste haargroei. Bovendien is de Aerolase niet alleen effectief voor huidverjonging en acnebehandeling, maar ook voor laserontharing, zonder risico’s voor de gevoelige en donkere huid.

Waarom kiezen voor Aerolase?

Uniek in Nederland! Met de FDA-goedgekeurde Aerolase Neo Elite bieden wij de nieuwste en meest geavanceerde lasertechnologie voor huidverbetering en laserontharing.

Wat Aerolase uniek maakt is:

• FDA-goedgekeurd voor o.a. actieve acne: De Aerolase is de enige laser die door de FDA is goedgekeurd voor de behandeling van actieve acne, wat het een unieke optie maakt voor mensen met acne. En in combinatie mag met topicale en orale medicatie van de dermatoloog.
• Veilig voor de donkere huid: De technologie werkt zonder de oppervlaktelagen van de huid aan te tasten, wat de Aerolase NEO ELITE een van de veiligste lasers maakt voor mensen met een donkere huidskleur.
• Effectief voor meerdere huidproblemen: Van acne en pigmentvlekken tot rosacea en ongewenste haargroei. Aerolase biedt bewezen, betrouwbare resultaten.
• Comfortabel en snel: De behandeling is vrijwel pijnloos en duurt meestal niet langer dan 30 minuten, zonder dat er verdoving of koeling nodig is.
• Geen downtime: Na de behandeling kun je direct weer verder met je dagelijkse activiteiten. De Aerolase Neo Elite vereist geen hersteltijd.
• Geschikt voor elk huidtype: De Aerolase is veilig voor alle huidtypes en huidskleuren, zonder het risico op littekens of verkleuring.

Welke huidproblemen kan Aerolase behandelen?

De Aerolase biedt wetenschappelijk aangetoonde oplossingen voor een breed scala aan huidproblemen, waaronder:

• Actieve acne en acne-littekens
• Pigmentvlekken en melasma
• Fijne lijntjes en rimpels
• Rosacea, couperose, roodheid
• Ontharing
• Huidverstrakking en verjonging
• Vaatproblemen
• Psoriasis & Eczeem
• En nog veel meer…

Wat kun je verwachten tijdens de behandeling?

Tijdens de behandeling voelt de huid korte, warme pulsen die comfortabel zijn. De sessie duurt gemiddeld 20 tot 30 minuten of soms langer, afhankelijk van het te behandelen gebied. Bij acne kun je direct een vermindering van ontstekingen zien en bij laserontharing worden de haartjes geleidelijk dunner en minder zichtbaar. Na de behandeling kan er bij sommige huiden lichte roodheid optreden, maar deze verdwijnt meestal binnen enkele uren. Er is geen downtime, wat betekent dat je direct na de behandeling je dagelijkse routine kunt hervatten. Hoewel je na één behandeling al resultaat kunt zien, worden vaak meerdere sessies aanbevolen voor optimale en langdurige resultaten, wij bieden de behandelingen met de Aerolase dan ook alleen in kuurvorm aan.

Waarom bij Melaskin?

Bij Melaskin staan veiligheid, innovatie en resultaat centraal. Melaskin is de eerste officiële kliniek in Nederland die de Aerolase Neo Elite aanbiedt en dus hebben wij een unieke voorsprong in het leveren van de meest geavanceerde lasertechnologie.
Wij zorgen ervoor dat jouw behandeling is afgestemd op jouw unieke huidbehoeften of het nu gaat om het behandelen van acne, pigmentvlekken, huidverjonging of ongewenste haargroei.

Wil je weten wat de Aerolase Neo Elite voor jouw huid kan betekenen?
Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend consult en ontdek de voordelen van deze revolutionaire, FDA-goedgekeurde laser.

Melaskin – Where every skin counts…

Benieuwd naar enkele resultaten?

Klik hier

Betaling & Vergoeding

Alle behandelingen bij MelaSkin Cosmedic SkinClinic dienen direct (per pin of contant) te worden voldaan. U kunt dan vervolgens de nota’s indienen bij uw zorgverzekeraar, waarbij (afhankelijk van uw polisvoorwaarden) geheel of gedeeltelijk worden vergoed. De meeste huidtherapeutische behandelingen worden vanuit de aanvullende verzekering vergoedt. Bij twijfel of voor meer informatie neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.