0649141705 info@melaskin.nl
MelaSkin

Over ons

Over MelaSkin

MelaSkin Cosmedic SkinClinic {by R. Cairo} is een huidtherapeutische praktijk én de place to be voor het behandelen van een zieke en/of een beschadigde (gepigmenteerde) huid of preventief van een gezonde huid.
Ik ben al ruim 13 jaar gespecialiseerd in de gepigmenteerde huid, maar ik verwelkom iedereen voor een bevorderende en leerzame huidervaring.

Mijn doel is de bewustwording van het verschil in huidzorg en huidverzorging tussen de blanke en de gepigmenteerde huid te stimuleren. Dit doe ik door middel van het bieden van professioneel gerichte huidtherapeutische medische en cosmetische behandelingen en adviezen op maat. Patiëntgerichte zorg, deskundige ondersteuning en persoonlijk contact staan bij mij op nummer 1!

Als huidtherapeut ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten, sta ik geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en val ik onder de Wet BIG. Ook zijn zowel mijn praktijk als ik in het bezit van een AGB-code.

Wil je samen met mij op avontuur naar de beste huid, waarbij kwaliteit, eerlijkheid, vertrouwen en transparantie hoog in het vaandel staan?

MelaSkin Cosmedic SkinClinic
Your road to a healthy skin!