0649141705 info@melaskin.nl
Acne

Acne is een van de meest voorkomende huidaandoeningen. Acne vulgaris, oftewel acne is de medische term voor jeugdpuistjes en is een huidaandoening waarbij mee-eters, puistjes, rode bultjes en/of onderhuidse ontstekingen voorkomen. Acne komt vaak voor in het gezicht maar ook op de borst, rug, nek en/of de schouders, kortom op de huid waar zich veel talgklieren bevinden. Wanneer de acne niet of onjuist behandeld wordt kunnen er ten gevolge van de ontstekingen acnelittekens, pigmentvlekken en een grovere huidstructuur achterblijven.

MCS heeft 2 levels acnebehandelingen:

  • Acne Basic
  • Acne Intensive

Alle acnebehandelingen bij MCS worden (gedeeltelijk) of geheel vergoedt vanuit het aanvullende pakket van uw zorgverzekeraar. Bekijk hiervoor uw polisvoorwaarden of neem contact op met uw zorgverzekeraar.

Betaling & Vergoeding

Alle behandelingen bij MelaSkin Cosmedic SkinClinic dienen direct (per pin of contant) te worden voldaan. U kunt dan vervolgens de nota’s indienen bij uw zorgverzekeraar, waarbij (afhankelijk van uw polisvoorwaarden) geheel of gedeeltelijk worden vergoed. De meeste huidtherapeutische behandelingen worden vanuit de aanvullende verzekering vergoedt. Bij twijfel of voor meer informatie neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.