0649141705 info@melaskin.nl

Medische peelings

Medische peelings
De huid heeft door de jaren heen veel te verduren. Vooral de gezichtshuid heeft veel last van negatieve invloeden door factoren van buitenaf, zoals zonlicht en vervuiling. Ook van binnenuit kunnen factoren zoals stress, slaaptekort een verkeerd voedingspatroon en/of erfelijke factoren van negatieve invloed zijn op de (gezichts-)huid.

Hierdoor kunnen veel huidproblemen optreden.

Wat de oorzaak ook is, met een medische peeling wordt jarenlange huidschade op een eenvoudige en doeltreffende manier aangepakt.

Op een gecontroleerde wijze wordt de celvernieuwing van de opperhuid en de dieper gelegen huidlagen gestimuleerd.

Medische peelings is geschikt voor het behandelen van verschillende indicaties zoals:

  • Acne(littekens)
  • Anti-ageing
  • Doffe en futloze huid
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Pigmentatie

Medische Peelings bij huidtype III-VI (de gepigmenteerde huid)

  • De gepigmenteerde huid is anders opgebouwd dan de lichtere huid. Zij heeft een andere type pigment en is van structuur compacter dan een lichtere huid.
  • De gepigmenteerde huid reageert daarom ook anders op beschadigingen, irritatie of ontstekingen en de behandeling hiervan.
  • Door de jarenlange ervaring met de gepigmenteerde huid kan bij MelaSkin Cosmedic SkinClinic ook deze huid op een veilige en verantwoorde manier behandeld worden met medische peelings.

Benieuwd naar meer informatie of wilt u vooraf eerst even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan direct contact op!

Betaling & Vergoeding

Alle behandelingen bij MelaSkin Cosmedic SkinClinic dienen direct (per pin of contant) te worden voldaan. U kunt dan vervolgens de nota’s indienen bij uw zorgverzekeraar, waarbij (afhankelijk van uw polisvoorwaarden) geheel of gedeeltelijk worden vergoed. De meeste huidtherapeutische behandelingen worden vanuit de aanvullende verzekering vergoedt. Bij twijfel of voor meer informatie neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.