0649141705 info@melaskin.nl

ONA Hydrofacial

ONA Hydrofacial

Ontspan, geniet en GLOW

Opzoek naar de ultieme glow?

Stel je voor: een luxueuze ervaring waarbij jouw huid wordt verwend met de meest geavanceerde technologie en hoogwaardige ingrediënten.
Ontdek dan de magie van de ONA Hydrofacial, een revolutionaire behandeling die niet alleen diepgaande krachtige reiniging en intense hydratie biedt, maar ook voor iedereen geschikt is ongeacht huidtype of huidconditie.

Deze innovatieve behandeling is niet alleen gericht op het reinigen van oppervlakkige onzuiverheden, maar dringt ook door in de poriën om hardnekkig vuil en overtollig talg te verwijderen en dus ook geweldig in te zetten wanneer er sprake is van acne.
Het resultaat? Een heldere, stralende teint die van binnenuit lijkt te gloeien.

De voordelen van de ONA Hydrofacial gaan verder dan alleen een mooie glanzende huid.
We combineren;

  • Diepe reiniging
  • Exfoliatie
  • Extractie
  • Intense hydratatie

om de huidstructuur te verbeteren, fijne lijntjes, rimpels en ongelijkmatige huidteint worden zichtbaar verminderd.

De ONA Hydrofacial is niet alleen zeer effectief, maar ook ontspannend! Terwijl je geniet van de verwennerij met hoogwaardige ingrediënten, kalmeren de zachte massagebewegingen je zintuigen, waardoor stress en spanning volledig worden weggespoeld.

Kortom of je nu opzoek bent naar een snelle oppepper voor een speciale gelegenheid of naar een effectieve oplossing voor langdurige huidproblemen, de ONA Hydrofacial biedt het allemaal.

Maak snel je afspraak en laat je huid stralen als nooit tevoren!

Betaling & Vergoeding

Alle behandelingen bij MelaSkin Cosmedic SkinClinic dienen direct (per pin of contant) te worden voldaan. U kunt dan vervolgens de nota’s indienen bij uw zorgverzekeraar, waarbij (afhankelijk van uw polisvoorwaarden) geheel of gedeeltelijk worden vergoed. De meeste huidtherapeutische behandelingen worden vanuit de aanvullende verzekering vergoedt. Bij twijfel of voor meer informatie neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.