0649141705 info@melaskin.nl

OBSERV 520x

OBSERV 520X PRO+; HUIDANALYSE

Wat heeft uw huid u te vertellen

De OBSERV 520x PRO+ maakt het onzichtbare zichtbaar en bekijkt de huid tot in detail die met het blote oog niet zijn waar te nemen. Ook de diepere huidlagen worden uitgelicht.

De OBSERV 520x PRO+ geeft MelaSkin inzichten op basis van zichtbaar bewijs.
Komt u voor het eerst voor een geavanceerde en uitgebreide OBSERV huidanalyse dan maakt u een moment van verwondering mee, een unieke beleving!

Door het inzetten van de OBSERV kunnen wij zien in welke mate er sprake is van UV-schade (zonschade), pigmentatiestoornissen, verstopte poriën, actieve bloedcirculatie, huidverslapping of hoge talgklierproductie.
Aan de hand van deze inzichten die van onschatbare waarde zijn kunnen wij een zeer effectief behandelplan opstellen én u voorzien van een uitgebreid productadvies.
Ook kunnen wij tijdens uw behandeltraject alle vorderingen van uw huid nauwkeurig in de gaten houden en desgewenst hier de behandeling op aanpassen.

MelaSkin beschikt als een van de eerste in de BENELUX over de PRO+ uitbreiding van de OBSERV 520x. Met deze PRO+ uitbreiding kunnen wij met 360°-light-technologie de eerste tekenen zien van veroudering zoals verlies van collageen, progressieve botveranderingen, verminderde elasticiteit en herverdeling van vet van uw gezicht.
Verder stelt de 360°-light-technologie ons in staat zelfs de kleinste lijntjes, rimpels en volumeveranderingen waar te nemen.

Benieuwd naar wat uw huid u te vertellen heeft?

Plan dan snel uw MEET & TREAT voor € 50,-
Bestaande uit:
– Gratis intake
– Geavanceerde en uitgebreide huidanalyse
met de OBSERV 520x PRO+ inclusief uitgebreid productadvies
– Reinigende huidbehandeling

Betaling & Vergoeding

Alle behandelingen bij MelaSkin Cosmedic SkinClinic dienen direct (per pin of contant) te worden voldaan. U kunt dan vervolgens de nota’s indienen bij uw zorgverzekeraar, waarbij (afhankelijk van uw polisvoorwaarden) geheel of gedeeltelijk worden vergoed. De meeste huidtherapeutische behandelingen worden vanuit de aanvullende verzekering vergoedt. Bij twijfel of voor meer informatie neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.