0649141705 info@melaskin.nl
MelaSkin

Reviews

Klanten reviews

Medische Microneedling

Er heerst een rustig en aangenaam sfeer in het salon. Ze neemt echt de tijd voor je en legt alles goed uit, ook tijdens de behandeling! De behandeling was super en gelijk ook een vervolg afspraak geboekt. Ik ben zeer tevreden over de behandeling en ook de producten zijn geweldig!

Lucy

Acnetherapie

Er heerst vooral rust in de kliniek, je voelt je meteen op je gemak en zeker ook echt begrepen. Er wordt goed naar je geluisterd en Rachèle doet echt niets zonder dat ik er ook echt achtersta. Ze maakt alles bespreekbaar en is ook echt heel eerlijk!

Simone

MelaSkin Signature Intensive Facial

Vriendelijke professionele ontvangst, duidelijkheid omtrent behandeling en goed advies verzorgingsproducten voor thuis.

Jo

Acnetherapie

Bij MelaSkin heb ik mijn huid echt leren kennen, waardoor ik nu ook echt anders kijk naar mijn huid en deze ook heel anders behandel thuis.

Deborah

MelaSkin Signature Intensive Facial

Zeer bekwame huidtherapeut! Legt iedere handeling uit, je voelt je echt op je gemak. Ik voel me als herboren.

Hellen

Medische peeling

Ik voel mij enorm op mijn gemak bij Rachèle in de stoel. Zij legt alles stap voor stap uit zodat je echt weet waar je aan toe bent.

Jolanda

MEET & TREAT

Ik werd heel gastvrij ontvangen en alles werd me heel duidelijk uitgelegd. De scan was een eye opener voor me. Schrok er een beetje van, maar werd goed gerustgesteld. Ook tijdens de behandeling kreeg ik precies te horen wat er gebeurde en wat ze nu precies aan het doen was. De behandeling zelf was heerlijk. Ik kijk nu al uit naar de volgende.

Nathalie F.

Acnetherapie

Rachèle is een geweldige huidtherapeut. Ze gaat above and beyond om je huid te analyseren, een behandelplan op te stellen en te zorgen dat je zowel in de praktijk als thuis het beste krijgt en doet voor je huid. Ik ben onder de indruk van haar zorgzaamheid en enorme kennis van producten en de huid. Ik heb pas drie behandelingen achter de rug, en zie nu al superveel verbetering in de hyperpigmentatie op mijn gezicht – in een korte tijd heeft Rachèle meer voor mijn huid voor elkaar gekregen dan ik in de 10 jaar dat ik al last heb van acne.

Sharon

MEET & TREAT

Great experience, very professional, every step was communicated and explained of what was going to happen. I felt relaxed and really enjoyed the session. My skin feels great, looking forward to the future results.

Roxy

MEET & TREAT

Ontvangst, uitleg behandeling met ook heel veel kennis over de producten en soorten behandelingen daarnaast kan je ook bij haar terecht over voeding en staat open voor vragen, gastvrij, verzorgd kliniek, aardig, in totaliteit ben ik erg tevreden. Bedankt mevr. R.D. Cairo.

Nathalie H.

Acnetherapie

Ik vind het fijn dat voordat de behandeling begint er duidelijk wordt aangegeven wat het plan is, welke producten er gebruikt zullen worden en wat het effect gaat zijn op je huid. Zo weet je welke resultaten je kan verwachten. Ook wordt er bij elke behandeling gevraagd waar je precies op wil focussen en wat je fijn vond aan de laatste behandeling.

Manal