0649141705 info@melaskin.nl

PRX-T33 No Needle Skinbooster

PRX-T33 No Needle Skinbooster

PRX-T33 NO-NEEDLE SKINBOOSTER – DÉ BEHANDELMETHODE OM DE TOTALE HUIDCONDITIE TE VERBETEREN.

Mist uw huid haar natuurlijke glow en kan deze dus een echte oppepper gebruiken?

Dan is de PRX-T33 behandeling dé beste oplossing voor uw huid!

PRX-T33 NO-NEEDLE SKINBOOSTER werkt bio-revitaliserend en zorgt ervoor dat uw huid vol en mooi blijft. Bio-revitalisatie is namelijk het actief stimuleren van de natuurlijke functies van de huid, waaronder aanmaak van collageen- en elastinevezels.

Door de zeer unieke gepatenteerde samenstelling van TCA en H2O2 (waterstofperoxide, dat van nature ook aanwezig is in de huid) zorgt PRX-T33 voor;

  • het herstel van de natuurlijke glans van de huid
  • vitaliteit en stevigheid van de huid
  • een zeer diepe hydratatie
  • egalisatie van de huidteint

Deze unieke samenstelling maakt ook dat deze behandeling uiterst veilig is voor ALLE huidtypen!

Het voordeel van deze behandeling is dat het resultaat direct na de eerste behandeling zichtbaar is. De huid is gladder, steviger, voller, gezichtslijntjes vervagen en u ziet meteen uw natuurlijke glow terug zonder de huid te beschadigen. Een echte SKINBOOSTER dus!

Wilt u voor langere termijn werken aan uw huidconditie en genieten van het grote anti-aging effect van PRX-T33 dan kunt u het beste een kuur van 4 skinboosters ondergaan om de 7 à 10 dagen. Bij iedere kuur krijgt u er zelfs GRATIS een kit met thuisproducten bij.

Benieuwd geworden naar deze behandeling of wilt u er meer over weten PRX-T33?

Betaling & Vergoeding

Alle behandelingen bij MelaSkin Cosmedic SkinClinic dienen direct (per pin of contant) te worden voldaan. U kunt dan vervolgens de nota’s indienen bij uw zorgverzekeraar, waarbij (afhankelijk van uw polisvoorwaarden) geheel of gedeeltelijk worden vergoed. De meeste huidtherapeutische behandelingen worden vanuit de aanvullende verzekering vergoedt. Bij twijfel of voor meer informatie neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.